Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

Ο σκληρός δίσκος είναι ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα του υπολογιστή σας. Εκεί αποθηκεύεται το λειτουργικό σύστημα, τα προγράμματα και όλα σας τα δεδομένα. Χωρίς αυτόν το σύστημά σας είναι αδύνατο να εκκινήσει.

Υπάρχουν 3 λόγοι για να αντικαταστήσετε το σκληρό σας δίσκο.

Χωρητικότητα. Αν πλέον τα δεδομένα σας δεν χωράνε στον υπάρχον δίσκο θα πρέπει να προχωρήσετε στην αντικατάστασή του με κάποιον μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Ταχύτητα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον απλό μηχανικό σας δίσκο με έναν SSD (Solid State Disk) τελευταίας τεχνολογίας που δεν διαθέτει καθόλου μηχανικά μέρη. Η αύξηση απόδοσης στον τομέα ταχύτητας είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Να παρουσιάσει βλάβη ο παλιός σας δίσκος και να χρειαστεί αντικατάσταση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η φθορά ενός HDD είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, καθώς η μέση διάρκεια ζωής ενος δίσκου είναι τα 5 χρόνια.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα εκτελέσει διαγνωστικούς ελέγχους στον δίσκο σας και θα σας προτείνει μια πιθανή αντικατάσταση αν θεωρηθεί απαραίτητη. Θα είναι καλύτερα να τον αντικαταστήσετε πριν γίνει το κακό ώστε να μην χάσετε τίποτα από τα προσωπικά σας δεδομένα.